Ako niste znali, Omega satovi Seamaster Aqua Terra Worldtimer 2023. sada imaju tri nova sata za mjerenje vremena i doslovce svijeta.

Sat napravljen da prati svaku vremensku zonu na planeti nastavlja dobivati na zamahu diljem svijeta. U posljednjih nekoliko godina, Omega Seamaster Aqua Terra Worldtimer stalno je rastao u popularnosti, da bi postao idealan sat za međunarodne putnike i strastvene kolekcionare.

Sada Omega proširuje kolekciju Worldtimer na tri nova modela: izdanje od titana s brojčanikom izrađenim u potpunosti laserskom ablacijom – i dvije upečatljive opcije od nehrđajućeg čelika.

Znate li da Omega ima nove satove u ponudi?

Uz keramičke okvire otporne na ogrebotine, sva tri sata imaju nešto vrlo posebno zajedničko: jedinstveni zaslon Worldtimer. U središtu brojčanika, Omega je proizvela viziju planete Zemlje, gledanu iznad Sjevernog pola, laserskim uklanjanjem kontinenata i boja na površini od titana 5. kvalitete. Iako je nemoguće vidjeti golim okom, cijeli ovaj krajolik sa satom ima kupolu, kako bi oponašao zakrivljenost planete Zemlje. Kruženje topografske karte je 24-satna indikacija ispod hezalitnog stakla, podijeljena na noćni i dnevni dio.

Bienne (Švicarska) je rodni grad Omega brenda, jedno od mnogih svjetskih odredišta koja kruže oko svakog brojčanika i njegovog vanjskog prstena. Sva imena mjesta, osim britanske prijestolnice, obojena su žutim zlatom za verzije od nehrđajućeg čelika. London je kako bi se istaknulo srednje vrijeme po Greenwichu, sada službenije poznato kao koordinirano univerzalno vrijeme.

Za predsjednika i izvršnog direktora Omega brenda (gospodin Raynald Aeschlimann), novi satovi su inovativni i inspirativni. Kao što i sam kaže: „U Omega-i se ponosimo svojim pionirskim duhom i ovi satovi su kao poziv na akciju. Samo naprijed! Zakoračite u svijet! Brojčanici su umjetnička djela koja potiču osjećaj strahopoštovanja i avanture. Štoviše, iza tih nevjerojatnih zaslona stoji tehnologija najviše razine. Prekrasni su, zabavni za nošenje i rukovanje i prava kolekcionarska stvar.“

Ako nove Omega satove još niste vidjeli, hitno potražite najbližu radnju jer uživo su nemjerljivo ljepši i bolji nego na slikama.